Foto album

Gala 2016: Knallend feest tot het einde! (32)

Vrijdag 3 juni was het zover. Het 24e gala. Voor het eerst niet in de school zelf, maar op de schitterende locatie Cocody in Geldrop. Er was veel te zien voor de toeschouwers naast de route zoals prachtige limousines, bussen, jeeps, een skateboard, koetsen en Harleys. In al deze voertuigen zaten natuurlijk onze prachtige leerlingen, die hiervan zichtbaar genoten. Ze werden als prinsen en prinsessen ontvangen om daarna over de rode loper te gaan.

Brugklaskamp Someren (178)

Met 235 brugklasleerlingen en 20 begeleiders zijn we op woensdag 16 september op de fiets naar groepsaccommodatie de Hoof in Someren vertrokken voor het jaarlijkse brugklaskamp. Na heel wat jaren te hebben doorgebracht in het Belgische Tongerlo was het de eerste keer in Someren, een primeur dus voor de huidige brugklassers! Een schitterende locatie met voor elke afdeling een eigen hoeve, meerdere sportvelden, een congreszaal, gymzaal en een heuse discokelder. Kortom, alle ingrediënten waren aanwezig voor een topkamp.

Bezoek Emiel Roemer aan het Strabrecht College (37)

Op 26 juni bezocht SP-leider Emile Roemer het Strabrecht College. Drie leerlingen uit vwo-4 moesten enkele maanden geleden voor het vak maatschappijleer onderzoek doen naar de partijprogramma’s van de politieke partijen. Zij namen contact op met het partijbureau van de SP en vroegen spontaan of Emile Roemer langs wilde komen op het Strabrecht College. Tot hun verrassing werden ze een dag later teruggebeld met de mededeling dat dhr. Roemer graag bereid was om naar Geldrop te komen.