Druk op ENTER om te zoeken of ESC om te sluiten

Het gaat om jou!

Bij ons op school leer je nieuwe dingen en vind je een plek waar je je snel thuis voelt. Ons gebouw is nieuw. Een gebouw waar we trots op zijn. Op onze school kun jij worden wie je bent en je talenten ontdekken in ons eigentijds onderwijs.

Ons docententeam is bijzonder en geeft veel van zichzelf, waardoor er op onze school mooie dingen gebeuren. Er kan en mag veel. Op het Strabrecht denken we altijd in kansen, omdat het gaat om onze leerlingen. Het gaat om jou!

Dit zijn onze drie pijlers die we heel belangrijk vinden:

 

Stel JOUW doelen

Bij ieder vak werk jij op jouw niveau en in jouw tempo. Voor een deel van de lestijd kun jij zelf kiezen aan welk vak je wilt werken en wat je precies gaat doen. Dit doe je door (samen met je coach) jezelf de vraag te stellen:

Wat wil ik leren?

Eigenaar van JOUW leerproces

Eigenaarschap betekent je er verantwoordelijk voor voelen. Verantwoordelijk voor je leerdoelen, opdrachten, werkstukken en huiswerk. Dat doe je door (samen met je coach) jezelf de vraag te stellen:

Hoe wil ik leren?

Maak JOUW keuzes

Kies je vakken, opdrachten en KWT-uren. Maak daarbij goede keuzes die bij jou passen. Dat doe je door (samen met je coach) jezelf de vraag te stellen:

Welke keuzes passen bij mij?

Webshop Magister Portaal