Groep 7 en 8

Hé jij daar...welkom!

Wat leuk dat je een kijkje neemt op onze website.
Hier vind je veel informatie over onze school. Kijk rond, bezoek onze digitale open dag en maak kennis met onze school.

Bekijk hier onze school

 

 

Onze afdelingen

Op het Strabrecht College kun je onderwijs volgen op de volgende niveaus:

-gymnasium

-atheneum

-havo

-mavo

Thuis

Het belangrijkste is dat je je op onze school thuis voelt, want als jij je happy voelt, dan is ons zeer goede onderwijs een prachtige kans voor jou om te leren voor het leven.

Coach

Gelukkig hoef je dat niet alleen te doen. Je wordt begeleid door je eigen coach. Samen kijk je iedere twee weken hoe het gaat. Je leert om door deze persoonlijke begeleiding naar je eigen leren te kijken en jezelf beter te ontdekken.

Nieuwe school

Heb je ons schoolgebouw al gezien? De rust van het moderne gebouw en de toffe voorzieningen maken het leren op het Strabrecht nog fijner. We hebben overlegruimtes, werkplekken, stilteplekken en onze klaslokalen zijn licht en van alle gemakken voorzien. Het studiecentrum, onze sportvelden en de kantine (met heerlijke broodjes) maken je onderwijstijd hier nog gezelliger.

Bekijk hier de film van ons nieuwe schoolgebouw

Jij!

Het gaat op onze school om jou! Wat wil jij leren, welke keuzes wil je maken en wat zijn jouw ambities? En wij…wij helpen je daarbij door uitdagend onderwijs aan te bieden met veel ruimte voor je eigen accenten. Daar zijn we uniek in. Voelt onze school al als jouw school? Meld je dan aan en we zien je graag volgend jaar in de brugklas.