Kom kennismaken!

Je kunt onze school op verschillende manieren leren kennen: bezoek onze open dag, ga met je ouders naar een voorlichtingsavond of ga met jouw klas op excursie voor groep 8.

Open dag (zondag 28 januari van 13.00 - 16.30 uur)

Zelf zien en ervaren wat er allemaal op het Strabrecht College gebeurt?

Op de open dag openen wij onze schooldeuren voor iedereen die een kijkje wil komen nemen! Laat je rondleiden door een leerling en volg een demonstratie in één van de vele leslokalen. Natuurlijk mag je ook zelf meedoen! In de gymzaal stelen onze BSM-leerlingen (BSM staat voor Beweging Sport en Maatschappij) de show. Dit zijn leerlingen die gym als extra vak hebben gekozen voor hun eindexamen. In de aula zorgt de schoolband voor muziek. De onderbouwleerlingen voeren een deel van hun productie op. Dit muziek-, dans,- en theaterspektakel wil je niet missen! Verder zijn de verschillende brugklasmentoren aanwezig om al jouw vragen te beantwoorden en je ouders informatie te geven. Kortom: een dag vol belevenissen die jou helpen bij het maken van je keuze.

 

banner-opendag-2018

Voorlichtingsavonden

Test de lessen en laat je ouders in het informatielokaal achter! 

In november organiseren we een voorlichtingsavond voor jou en je ouders/verzorgers. Tijdens deze avond volg je een aantal minilessen van verschillende vakken terwijl je ouders/verzorgers informatie krijgen over de verschillende afdelingen en brugklassen op het Strabrecht College. De avond wordt afgesloten met een spetterend optreden van onze leerlingen in de aula.

Excursie groep 8

Collegetour Strabrecht: samen met je klasgenoten meekijken en meedoen op een gewone schooldag.

Wil je weten hoe het er écht aan toe gaat op het Strabrecht College? Kom in de maanden november, december, januari, februari en maart met jouw klas bij ons op bezoek! Terwijl iedereen op het Strabrecht College gewoon aan het werk is, leiden leerlingen uit de brugklas je rond door onze school. Ook krijg je een les van één van onze brugklasdocenten. Zij gaan met jou aan de slag met een onderwerp dat typisch past bij het voortgezet onderwijs. Daarnaast ontvang je handige informatie, en leggen we uit hoe jij je kunt aanmelden voor het nieuwe schooljaar.