Kom kennismaken!

Je kunt onze school op verschillende manieren leren kennen: bezoek onze open dag, ga met je ouders naar een voorlichtingsavond of ga met jouw klas op excursie voor groep 8.

Open dag (zondag 27 januari van 13.00 - 16.30 uur)

Zelf zien en ervaren wat er allemaal op het Strabrecht College gebeurt?

Op de open dag openen wij onze schooldeuren voor iedereen die een kijkje wil komen nemen! Laat je rondleiden door een leerling en volg een demonstratie in één van de vele leslokalen. Natuurlijk mag je ook zelf meedoen! In de gymzaal stelen onze BSM-leerlingen (BSM staat voor Beweging Sport en Maatschappij) de show. Dit zijn leerlingen die gym als extra vak hebben gekozen voor hun eindexamen. In de aula zorgt de schoolband voor muziek. De onderbouwleerlingen voeren een deel van hun productie op. Dit muziek-, dans,- en theaterspektakel wil je niet missen! Verder zijn de verschillende brugklasmentoren aanwezig om al jouw vragen te beantwoorden en je ouders informatie te geven. Kortom: een dag vol belevenissen die jou helpen bij het maken van je keuze.

 

Voorlichtingsavonden

Donderdag 22 november 2018 om 19.30 uur

Voorlichtingsavond voor ouders uit de groepen 7 en 8.
De ouders krijgen informatie over onze school.

Excursie groep 8

Van 22 oktober 2018 tot en met februari 2019

Volg met je klas een les, krijg een rondleiding, spreek met leerlingen en docenten! 

Excursie datum wordt via de basisschool geregeld

Strabrecht Junior Academie

24 oktober 2018 tot en met januari 2019

Schrijf je in om na de herfstvakantie lessen te volgen die je altijd al nieuwsgierig hebben gemaakt. Maak kennis met onze school in praktijk!

Inschrijving kan zeer binnenkort via de website van de school.

Informatie krijg je van jouw groep 8 docent.

Rekenbattle

16 januari 2019 van 14.00 uur – 16.30 uur

Ga de strijd aan op rekenkundig gebied met de huidige leerlingen van de eerste klas en win een gaaf prijzenpakket voor jouw klas