← Terug naar blog overzicht

Da's mijn blog: 25-ste Strabrecht Gala 2017

We vieren een zilveren jubileum!!!

Dat is dan ook meteen het thema van dit jaar:

‘ZILVER’

29Tegenwoordig heeft zo ongeveer iedere school voor voortgezet onderwijs een gala.
Maar wist je dat het allereerste gala in de regio voor middelbare scholieren plaatsvond op het Strabrecht College in Geldrop??
Vera Houtsma en Sytske Klarenbeek, om precies te zijn, klopten in november 1992 bij Jan Ploegmakers aan met de vraag of er voor en door hen een gala georganiseerd kon worden. “Wij zijn in Amerika geweest en hebben daar de afsluiting van de schoolperiode meegemaakt en bewonderd. Ons eindexamenfeest krijgt op die manier veel meer cachet”.
En sindsdien is het Strabrecht Gala een evenement waar je niet omheen kan!!!

Voor onze huidige leerlingen zijn de examens nu in volle gang…
De afsluiting van hun examenjaar is een heel bijzondere, want het gala dat dit jaar plaats vindt op 2 juni aanstaande, is een jubileum-editie!
Het gala zal geopend worden door de allereerste organisatoren van schooljaar 1992-1993. De ontvangst van de leerlingen wordt traditiegetrouw gedaan door onze docenten Jan Ploegmakers
(ook 25 gala’s op zijn naam) en Hans van Es. Beide gaan op het einde van dit schooljaar met pensioen, dus voor hen wordt dit 25e gala ook een bijzonder moment!

33De gala commissie heeft ervoor gekozen om het gala plaats te laten vinden bij feestlocatie ‘Cocody’ , Zwembadweg in Geldrop. In de grote zaal op de begane grond wordt de hele avond muziek verzorgd door dj’s en kan er lekker gedanst worden. Ook zal er een fotohoekje ingericht worden, waar een professionele fotograaf iedereen op de gevoelige plaat vastlegt. Voor leerlingen en introducées van 18 jaar of ouder is het mogelijk om alcohol te nuttigen.
Iedere eindexamenleerling die een toegangsbewijs voor het gala heeft gekocht, is in het bezit van 2 VIP kaarten. Deze VIP kaarten zijn bedoeld voor 2 familieleden (ouder(s)/opa/oma/broer/zus). Op vertoon hiervan, kunnen 2 personen toegang verkrijgen tot het terras bij ‘Cocody’. Zo kunt u onder het genot van een drankje uw zoon of dochter bewonderen op de rode loper. Wel willen we u vragen om plaats te maken voor andere ouders, als uw zoon of dochter binnen is. Toegang tot het terras is vanaf 18.30 uur. Om 21.30 uur hopen we alle leerlingen binnen te hebben en worden de ouders verzocht het terras te verlaten.
Het belooft weer een gezellige drukte te worden langs de kant aan de route. Er zijn verkeersregelaars aanwezig. De rijroute van dit jaar is bijgevoegd.

route gala 2017

Klik op de kaart voor de vergroting.

De deuren gaan open om 19.00 uur en om 2.00 uur zal het feest eindigen.

We hopen dat het een bijzonder gala wordt waar iedereen met veel plezier op kan terugkijken.

 

Advertentie voor Groenrijk