← Terug naar blog overzicht

Da's mijn blog: Basisschool De Regenboog uit Geldrop wint de Strabrecht Kangoeroe Battle

Geldrop - De Strabrecht Kangoeroe Battle heeft woensdag 16 januari plaatsgevonden in de aula van het Strabrecht College. In deze Battle namen de rekenteams van de basisscholen het tegen elkaar op. De teams streden niet alleen tegen elkaar, maar ook vóór hun basisschool samen met de brugklasteams. Elke basisschool mocht één team inschrijven en er vielen mooie prijzen te winnen. Een team bestond uit vier leerlingen en ze bedachten een pakkende naam voor hun team.
Een spellenpakket werd beschikbaar gesteld voor de school van het winnende team. Bovendien ontving het winnende team de eeuwige roem en ieder teamlid ontving een bioscoopbon.

De docenten wiskunde van het Strabrecht College hebben deze rekenwedstrijd georganiseerd. Leerlingen van het Strabrecht College boden tijdens deze activiteit de helpende hand. Elk team kreeg assistentie van een leerling uit de bovenbouw. Met hun hulp werd deze Battle een groot succes.

De Battle bestond uit twee rondes met daar tussen een pauze. In de pauze werden alle wedstrijdformulieren nagekeken. De leerlingen werden tijdens de pauze vermaakt met een leuk programma. Aan het einde van de middag werden de winnaars bekend gemaakt. Basisschool De Regenboog heeft de schoolprijs gewonnen, het team van de basisschool De Regenboog en het Strabrechtteam. Het beste basisschoolteam Miss Genius van De Regenboog gingen er vandoor met de bioscoopbonnen. Het beste Strabrechtteam was team Fils, ook zij hebben bioscoopbonnen gewonnen.

 

Op de foto staat het winnende team van De Regenboog