← Terug naar blog overzicht

Da's mijn blog: Dringend gevraagd: gastouders die ons willen helpen bij de jaarlijkse beroepenmarkt !!

Beroepenmarkt 3e klassen

Op donderdag 23 november vindt de jaarlijkse beroepenmarkt voor leerlingen uit de Havo3, VWO3 en Gymnasium 3 plaats. Tijdens deze avond krijgen de leerlingen een praktisch beeld van het beroep of vak waar ze mogelijk in hun vervolgopleiding voor zullen gaan kiezen. Op deze avond zijn er 30 tot 40 gastsprekers uit het beroepsleven aanwezig om te komen vertellen over hun vak/beroep.

Deze voorlichting “uit de praktijk“ is voor de leerlingen  een betekenisvolle aanvulling van de informatie die zij al krijgen over studiekeuze en beroepsopleidingen en is daarom door de school verplicht gesteld.

Gastouders

De avond wordt georganiseerd door docenten van de school, maar kan niet gerealiseerd worden zonder de hulp van enkele gastouders. Aan deze gastouders wordt gevraagd om de sprekers tijdens de sessies te begeleiden naar de lokalen, te helpen met het presentatiemateriaal, de presentielijst voor de leerlingen af te tekenen en na afloop de spreker een presentje te overhandigen.

Lijkt het u leuk om op deze avond gastouder te zijn en tot maximaal drie gastsprekers te begeleiden, dan kunt u zich aanmelden via onderstaand e-mailadres. U krijgt vervolgens de definitieve planning en details toegestuurd.

 

Wat: Beroepenmarkt, Gastouders gezocht

Wanneer: donderdag 23 november 2017, van 19.00 tot 21.30 uur. I.v.m. de briefing verzoeken wij u vriendelijk om uiterlijk 18.45 u. aanwezig te zijn (indien voor de eerste keer om 18.30 u. )

Aanmelden: n.vanbeers@strabrecht.nl

Vermeld bij het aanmelden s.v.p. uw naam, e-mailadres en telefoonnummer.

Wij danken u heel hartelijk voor uw medewerking.

Noël van Beers
Coördinator beroepenmarkt