← Terug naar blog overzicht

Da's mijn blog: In Memoriam – Olaf Narski

narski

Olaf Narski 

Op vrijdag 8 februari 2019 is onze collega en docent Olaf Narski overleden. Hij mocht slechts 58 jaar worden.
Sinds afgelopen zomer heeft hij dapper en met open vizier gestreden in de nuchtere wetenschap dat hij deze strijd niet zou winnen.
De wijze waarop Olaf omging met zijn ziekte dwingt ons aller respect af. Tot op het laatst bleef hij positief, optimistisch als hij was, en wist hij de kleine dingen te waarderen die het leven zo de moeite waard maken.

Ondanks zijn ziekte bleef Olaf belangstellend naar anderen en betrokken bij zijn school die hem zo na aan het hart lag. Ruim 35 jaar was Olaf aan onze school verbonden. In 1983 begon hij zijn carrière als docent LO aan de Albertus Magnus Mavo en vanaf 1997 was hij docent aan het Strabrecht College. Olaf was een fijne collega, zeer betrokken, rustig en bedeesd en als er een beroep op hem werd gedaan stond hij altijd klaar.

Olaf, jouw fameuze bakkunsten zullen we nooit vergeten, we telden de dagen vlak voor je verjaardag af in de wetenschap dat je ons dan trakteerde op die onovertroffen heerlijke, door jouw zelf gebakken taarten. Bedankt voor al die jaren dat we jou in ons midden mochten hebben, dat we jouw collega mochten zijn, dat je zo’n fijne mentor en enthousiaste docent voor je leerlingen was.

We wensen Carla, de kinderen en verdere familie en vrienden heel veel sterkte, voor nu en voor straks.