← Terug naar blog overzicht

Da's mijn blog: Kanjers Strabrecht College in de CityRun Eindhoven

Het was even bikkelen. Zondagmorgen 8 oktober, vroeg in de morgen opstaan. Maar wat een bijzonder evenement om mee te mogen maken. Meer dan 100 Strabrechters in fris groen T-shirt durfden het aan. De City Run in Eindhoven. De spanning voor de start werd doorbroken door een pittige warming up. Wel nodig voor de koude spieren. Deze spieren moesten tenslotte 4,5 kilometer de straten van Eindhoven door. Meer dan vijftig muzikale attracties stonden langs het gehele parcours.

Opzwepende, muzikale klanken van diverse bandjes, DJ’s en blaaskapellen rondom het parcours, zorgden voor een hoop gezelligheid in de Eindhovense binnenstad. Onze leerlingen en docenten werden in een constant ritme gestimuleerd en aangemoedigd en ouders en ophalers konden sfeervol genieten! Alle inspanningen werden beloond met een prachtige stralende zon die zich zo af en toe liet zien. Zo wachtten we de leerlingen, met rode wangen, op bij de finish.

Met een medaille om was het, in het altijd gastvrije Wilhelmina café, nagenieten met een lekkere consumptie. Alle deelnemers liepen op alle onderdelen van Marathon Eindhoven met een startnummer incl. tijdregistratiechip.

U kunt de uitslag van de City Run terugvinden op:

http://www.marathoneindhoven.nl/editie-2017/

Ook op onze Facebook pagina kunt u alle foto’s en video’s bekijken.