← Terug naar blog overzicht

Da's mijn blog: In de rij voor een ‘rondleiding’ door je nieuwe school: open dag Strabrecht College druk bezocht

Het Eindhovens Dagblad heeft middels een leuk artikel ruimschoots aandacht voor onze open dag van 26 januari jl.. We hebben veel positieve reacties mogen ontvangen ruim 700 geïnteresseerde basisschoolleerlingen én hun ouders, die een bezoek brachten aan onze school.

Bron: Eindhovensdagblad d.d. 26-01-2020 door Daphne Broers. 

GELDROP - Het zijn nog flinke bergen werk die verzet moeten worden, maar als alles meezit opent het Geldropse Strabrecht College over een half jaar de deuren van haar gloednieuwe gebouw. De school werd zondagmiddag overspoeld met kinderen die tijdens de open dag vast wilden proeven van de sfeer.

In de wijk rondom het Strabrecht College leek het er zondag meer op alsof ze een pretpark als buren hebben, dan een school. Nergens bleef een vierkante parkeermeter onbenut en op het terrein van het Strabrecht moest extra plek worden gemaakt om alle fietsen kwijt te kunnen. Directielid Hans Abels hoor je dan ook niet mopperen, vertelt hij bij de ingang terwijl hij ondertussen alle kinderen en hun ouders een hand geeft. ,,Die persoonlijke benadering, die is heel bewust. Dat is het belangrijkste hier op onze school. Niemand is een nummer.” 

https://www.ed.nl/geldrop-mierlo-nuenen/in-de-rij-voor-een-rondleiding-door-je-nieuwe-school-open-dag-strabrecht-college-druk-bezocht~a66a8c3d/

 

*** einde bron ***