← Terug naar blog overzicht

Da's mijn blog: Opgeven is geen optie: INTUSSEN STAAT ER MEER DAN 28.000 EURO OP ONZE TELLER VOOR HET KWF

Aan alle Strabrechtenaren en dan bedoel ik echt àlle Strabrechtenaren, zowel leerlingen als personeelsleden.

Op de actiedagen voor Alpe d’DuZes kwam via leerlingen 21.470 euro binnen. De collega’s doneerden ook nog eens  1000 euro.
We hoopten natuurlijk op een groot bedrag maar dit??? Met allerlei andere donaties hoopten we  aan de 25.000 euro te komen. 

INTUSSEN STAAT ER MEER DAN 28.000 EURO OP ONZE TELLER VOOR HET KWF!!!

Ongelooflijk wat jullie allemaal hebben gedaan om zo’n hoog bedrag bij elkaar te brengen. Maar er lijkt bijna geen eind aan te komen, de teller stijgt nog steeds.

Donderdag 7 juni is het zo ver

Op donderdag 7 juni ’s morgens vroeg om 03.30 uur staan we in het donker en goed aangekleed, met fiets- en koplampen, boven op de Alpe d‘Huez te wachten om onder begeleiding van een politie-escorte naar de voet van de Alpe d’Huez af te dalen.

Om 04.30 uur is er een minuut stilte voor alle mensen die aan kanker zijn overleden. Daarna wordt het startsein gegeven en vertrekken er  duizenden wandelaars, hardlopers en fietsers voor de eerste klim. In de berm van de klim staan heel veel kaarsjes en elk kaarsje vertegenwoordigt iemand met kanker.

In de aula van onze school zal  a.s. donderdag op het grote scherm een livestream te zien zijn. Hans en ik zullen onderweg foto’s maken en deze naar de school sturen zodat die ook voor jullie te zien zijn.  Bovendien kunnen jullie  ons volgen via de site opgevenisgeenoptie.nl .  Zoek naar deelnemers en onze namen en je weet waar we ergens op de berg een controlepunt zijn gepasseerd en of we de drie beklimmingen halen. Als we in beeld zijn kun je ons herkennen aan rode clownsneuzen  en een oranje lint aan onze helm.

 

Op de foto zie je een stel fanatieke leerlingen en het eindbedrag van het Strabrecht College. Op de voorgrond ligt het spandoek met alle namen van jullie met de naam voor wie je gefietst hebben. Dit spandoek zal op 7 juni in één van de bochten opgehangen worden.

Iedereen die in welke vorm dan ook heeft meegeholpen aan het slagen van dit Strabrecht evenement willen wij nogmaals heel hartelijk danken.  GE-WEL-DIG!!!

Jullie horen a.s. donderdag van ons

Hans van Es en Jan Ploegmakers

Live uitzending Alpe d'Huzes

Live stream webcams Alpe d'Huzes