← Terug naar blog overzicht

Da's mijn blog: Studiebegeleiding bij Lyceo!

In samenwerking met Lyceo biedt het Strabrecht College de mogelijkheid aan om op school studiebegeleiding en bijles te volgen. Door de begeleiding van Lyceo kunnen we leerlingen ook na schooltijd blijven ondersteunen met de lesstof. Lyceo heeft nauw contact met alle mentoren en docenten op het Strabrecht College, begeleiders zijn daarom altijd goed op de hoogte van de situatie van elke leerling. 

Huiswerkbegeleiding 

Vindt uw kind het thuis lastig om zelfstandig aan de slag te gaan? Of heeft uw zoon of dochter moeite met het plannen van het huiswerk? Studiebegeleiding van Lyceo kan hierbij helpen. Uw kind volgt de huiswerkbegeleiding gewoon op het Strabrecht College. Samen met Tilburg University heeft Lyceo de Lyceo Leren Leren© -methode ontwikkeld voor het verbeteren en aanleren van studievaardigheden. De begeleiding wordt verzorgd door zorgvuldig geselecteerde begeleiders die dicht bij de belevingswereld van leerlingen staan en hen daardoor goed kunnen inspireren en motiveren. 

Bijles

Kan uw zoon of dochter een extra steuntje in de rug gebruiken bij dat ene lastige vak? Lyceo biedt één-op-één bijles aan op het Strabrecht College voor het vak waar de leerling net iets meer moeite mee heeft! Een ervaren persoonlijke begeleider van Lyceo gaat met uw kind aan de slag om achterstanden in te halen. Helemaal in zijn of haar eigen tempo. Voordat u het weet, is uw zoon of dochter weer helemaal bij met de rest van de klas.

Ben je nieuwsgierig geworden? Voor vragen kan je contact opnemen via e-mail of telefoon. Wij kunnen dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen om de mogelijkheden te bespreken.

www.lyceo.nl
tel: +31 610 799 000
e-mail: jasmijn.dagevos@lyceo.nl

Lyceo Extra
Lyceo zet zich actief in voor gelijke kansen in het onderwijs. Met het Lyceo Extra-programma biedt Lyceo dagelijks kosteloos ondersteuning aan honderden kinderen die dat nodig hebben. Wat Lyceo nog meer doet? Kijk op 
Lyceo Extra.