← Terug naar blog overzicht

Da's mijn blog: TopSupport verzorgt workshops gezond sporten en bewegen voor leerlingen Strabrecht College

Vanaf 18 februari volgt een groep Havo 4 leerlingen van het Strabrecht College (Geldrop) een serie workshops over gezond sporten en bewegen. Medisch sportgezondheidscentrum Topsupport (Eindhoven) verzorgt de workshops. Leerlingen volgen de serie tijdens hun lessen Lichamelijke Oefening. Het gaat om leerlingen die gekozen hebben voor het vak Bewegen, Sport en Maatschappij als eindexamenvak.

Meer weten over wat inspanning en sport met een lichaam doen? Weten wat je kunt doen om blessures te voorkomen? Snappen wat groeien met jouw lijf doet en wat het nodig heeft? Dit zijn onderwerpen die aan de orde komen tijdens de workshops die deze leerlingen volgen. De sportgezondheidsprofessionals van TopSupport verzorgen de interactieve workshops die in het teken staan van leren en ervaren.

Het Strabrecht College en TopSupport willen samen investeren in de kennis over en de ervaring met gezond en verantwoord bewegen. Vandaar dat zij bij wijze van proef deze reeks workshops aanbieden. Na het eerste blok van 3 workshops besluiten de partijen of en zo ja hoe zij hiermee verder gaan.

Weer een mooie samenwerking binnen #Brainport.