Druk op ENTER om te zoeken of ESC om te sluiten

Ontmoet Finn

Ik ben Finn en het Strabrecht is echt een leuke school. Op de open dag dacht ik meteen: dit wordt mijn school. Het mooie gebouw, de fijne en leuke docenten en de vele activiteiten die door het jaar heen worden georganiseerd spraken mij aan. Voorbeelden zijn het kerstontbijt, het kamp en Paarse Vrijdag. Ook hebben we allemaal een eigen kluisje. Hierin leg ik mijn oplader, mijn jas en mijn gymspullen.

Laptop

We hebben een eigen laptop waar we ons schoolwerk op doen. De laptop krijg je van school. We hebben geen boeken. Op de laptop staat een link waar ik met mijn schoolcode kan inloggen. Zo kom ik snel op het Learning-Portal.

Coaches

Onze klas heeft twee coaches. Mijn coach helpt me bij het plannen en ik kan alles met haar bespreken. Iedere dinsdag heb ik een coachgesprek en nemen we de week door.

Fietsenstalling

Binnenhuisarchitect of makelaar wil ik later worden. Mijn vader is ook makelaar en ook ik ben geïnteresseerd in huizen en gebouwen. Ik vind het fijn dat onze fietsenstalling lekker ruim is gemaakt. Alle brugklassers mogen trouwens de fietsen lekker vooraan zetten, zodat je hem makkelijk terug kan vinden. Handig toch?

Kahoot

De gymlessen zijn fijn. Ik houd van sporten. Ik tennis en op school doen we slagbal, trefbal en voetbal. Mijn lievelingsvakken zijn Engels en gym. Meneer Dirksen vind ik een hele leuke docent. Hij kan goed uitleggen en maakt veel Kahoots. Je kunt niets winnen, maar je kunt wel meedoen en dat is super.

Tip

Wat je zeker nog moet weten als jij ook naar het Strabrecht komt, is dat je in de aula lekkere broodjes kunt kopen. Op vrijdag krijg ik geld mee om een broodje te kopen, want elke dag kan natuurlijk niet. De Italiaanse broodjes zijn superlekker.

Webshop Magister Portaal