Druk op ENTER om te zoeken of ESC om te sluiten

Ontmoet Lola

Ik heet Lola en vind het Strabrecht een fi jne school. Ik heb voor deze school gekozen, omdat ik het systeem erg fijn vind. Het is handig dat je sommige vakken op je eigen niveau kunt volgen. De vakken vind ik leuker dan op de basisschool. Het gebouw is nieuw en erg mooi. Het leukste vind ik dat ik veel nieuwe mensen heb leren kennen.

Coach

Het is fijn dat ik wekelijks een coachgesprek heb. Met mijn coach kan ik allerlei dingen bespreken. Ik praat met hem niet alleen over schoolse zaken, maar ook over andere dingen die ik meemaak. Het zijn gezellige gesprekken.

Vakken

Het fijnste aan de lessen op het Strabrecht is dat ik naast het volgen van de uitleg in de lessen ook zelfstandig kan werken. Ik kan soms zelf bepalen of ik de uitleg volg. Het fijne aan de keuzewerktijdlessen is dat je zelf kunt kiezen welk vak je gaat volgen. Zo kan ik vakken kiezen die ik iets moeilijker vind. Met die extra uitleg begrijp ik het dan weer beter.

2D

2D vind ik een erg leuk vak, want ik kan er mijn eigen creativiteit in kwijt. Op de basisschool moesten we namelijk iets natekenen, maar nu krijg ik een opdracht en mag ik zelf kiezen welk materiaal ik gebruik. Ik kan kiezen op welke manier ik de opdracht vormgeef. Mijn creativiteit zet ik zo optimaal in en daar word ik blij van.

Tip

Ga jij ook naar de brugklas? Dan is mijn tip voor jou om vooral jezelf te zijn. Dat is echt belangrijk! Ga niet nadenken óf je nieuwe vrienden maakt, want dat gebeurt vanzelf!

Webshop Magister Portaal