Druk op ENTER om te zoeken of ESC om te sluiten

Ontmoet Ruben

Samen met Menno fi ets ik elke dag naar mijn mooie school. Ik fi ets elke dag 10,5 kilometer vanuit Stiphout en na 7 kilometer haal ik Menno op in Mierlo. Ik voel me op het Strabrecht thuis en prettig. Menno en ik zaten op de eerste dag ineens naast elkaar en het klikte meteen. Nieuwe vrienden maken op een nieuwe school gaat gewoon vanzelf!

Learning portal

Ik moest even wennen aan het werken met de learning portal. Het programma staat op mijn laptop en ik kan inloggen met mijn gegevens en wachtwoord. Via de portal maak ik alle lessen en mijn ouders kunnen er ook in kijken. Dat is handig, want zo kunnen we bijvoorbeeld samen mijn rapport inzien.

Mijn school

In de eerste week stelden al mijn docenten zich voor. Eigenlijk vind ik ze allemaal wel aardig. Het nieuwe gebouw is echt prachtig en overzichtelijk. Je komt meteen binnen in de aula waar veel leerlingen zijn. Het is een grote school, maar verdwalen is niet mogelijk omdat er handige bordjes in de school hangen en pijlen op de grond staan. Mijn school voelt als mijn andere huis.

Meester

Mijn persoonlijke coach is meneer Van den Berg Jeths. Hij steunt en helpt mij bij het maken van de planning van vakken die ik moeilijk vind, zodat ik mijn doelen kan behalen. Mijn lievelingsvak is Engels, omdat het me makkelijk afgaat. Mijn Engelse docent, mevrouw Joosten is bovendien heel aardig. Later wil ik ook voor de klas, maar ik denk wel als meester op de basisschool.

Tip

Als je binnenkomt op een nieuwe school moet je meteen het goede gevoel hebben. Kijk ook op onze website of bel de school even met specifieke vragen. Dat deden mijn ouders ook.

Webshop Magister Portaal