Druk op ENTER om te zoeken of ESC om te sluiten

Teamleider havo 3-5

Meneer C. (Christian) Sanders

Teamleider havo 3-5

Fouten maken mag

Op onze school gaat het niet alleen om de cijfers. Respect, samen leren en samen onderwijs volgen is net zo belangrijk. En fouten maken mag. Je hoeft het hier niet allemaal meteen goed te doen, want van je eigen fouten leer je veel.

Trots

We meten ieder jaar hoe tevreden onze leerlingen zijn over onze school en die cijfers zijn elk jaar hoog. Leerlingen uit de brugklassen gaven het Strabrecht vorig schooljaar een 7,3 En ouders gaven ons een 7,6. Op die cijfers ben ik best trots.

Schoolgebouw

Het is uniek dat ons schoolgebouw pas is ontworpen nadat we onze onderwijsvisie hadden verkend. Het gebouw past bij onze nieuwe vorm van onderwijs. De architect heeft onze visie vertaald in het gebouw. De leerpleinen sluiten aan bij de vakken en zo ontmoeten leerlingen van verschillende niveaus elkaar bij een vakgebied.

Sociaal

Met leerlingen gewoon een praatje maken over hun sport en hobby’s vind ik belangrijk, want dan weet je wat leerlingen bezig houdt. We zijn bij uitstek een school die heel erg bereid is om rekening te houden met onze leerlingen. De sfeer is hier goed en we gaan fijn met elkaar om. Alle ingrediënten zijn er om jezelf te ontwikkelen!

Webshop Magister Portaal