Druk op ENTER om te zoeken of ESC om te sluiten

Ontmoet onze teamleider mavo

Ontmoet Meneer B. (Bart) Verstijnen

Teamleider mavo 3-4

Sport

Eindexamen doen in sport? Dat kan hier. Onze visie op sport is heel toekomstgericht: bewegen en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Onze nieuwe sportaccommodatie die waarschijnlijk volgend jaar gebouwd gaat
worden, wordt hierop ingericht. En we creëren plekken en hoeken waar je heerlijk kunt bewegen, zoals een atletiekbaan en waarschijnlijk een fitnessruimte.

Even rust

Heb je een tussenuur of wil je na schooltijd langer rustig doorwerken? Dan hebben we daar ook plekken voor in school waar je rustig je huiswerk kunt maken of vragen kunt stellen aan een docent. Als een vakdocent in de les ziet dat een leerling meer ondersteuning nodig heeft, dan kun je je inschrijven voor keuzewerktijd.

Gaaf

Voor alle leerlingen geldt dat wij je helpen. Je komt in ons leersysteem en daar ga je ontdekken, uitproberen en oefenen. Het is en blijft een bijzonder proces. Leerlingen maken hun keuzes hier bewust. Dan is het superknap als ze na drie maanden in de brugklas al zelf alle keuzes kunnen maken. We doen hier gewoon, maar we bieden je wel een gave schoolperiode aan!

Webshop Magister Portaal