Druk op ENTER om te zoeken of ESC om te sluiten

VWO

Vwo: atheneum of gymnasium

Vwo staat voor voorbereidend wetenschappelijk onderwijs. De opleiding duurt zes jaar. Er zijn twee mogelijkheden bij het vwo, namelijk atheneum en gymnasium. In principe is het hetzelfde, alleen krijg je bij gymnasium ook de klassieke talen Latijn en Grieks. Het eerste jaar op ons vwo volg je een speciaal programma. Tijdens dit programma krijg je introductielessen Grieks en Latijn. Zo word je begeleid in de keuze voor het atheneum of gymnasium (vanaf leerjaar twee).

2). Wij zorgen ervoor dat jij het vwo doorloopt op je eigen tempo. En dat je meer uitdaging krijgt, mocht je dit nodig hebben of willen. Na ons vwo-programma ben jij goed voorbereid voor het wetenschappelijk onderwijs!

Hoogbegaafdheid en excellentie

(Horizonprogramma) onderdeel van vwo

Volg jij het vwo-programma? Dan volg je een aantal introductielessen van het Horizonprogramma. Dit is een excellentieprogramma voor de bovengemiddeld begaafde en hoogbegaafde leerling. Het programma is ook toegankelijk voor havo- en mavoleerlingen. Het bestaat uit: denklessen, projectwerk en begeleiding door een coach. Het belangrijkste is dat jij genoeg uitdaging krijgt en je niet gaat vervelen. Stimuleer jouw creatief en analytisch denkvermogen

Webshop Magister Portaal