Druk op ENTER om te zoeken of ESC om te sluiten

Leerlingen

Ontmoet onze leerlingen

Wat leuk dat je ons beter wil leren kennen! We vertellen je graag over hoe het is om leerling te zijn op het Strabrecht College.

Welkom op mijn school!

Ik ben Senna en ik zit nu in het tweede jaar. Toen ik op het Strabrecht College ging kijken vond ik het meteen een hele leuke school. Alles ziet er zo vrolijk uit. Ik voelde meteen dat ik er mezelf kan zijn.

Er valt hier echt iets te kiezen. Ik ben blij dat ik naast mijn vaste lessen ook zelf lesuren in kan plannen. De ene keer plan ik wat extra wiskunde in, de andere keer heb ik meer tijd nodig voor Engels en plan ik meer Engels-lessen in. In het begin was dat even wennen. Daarom krijg je in de eerste periode ‘gewoon’ klassikaal les. Vanaf de tweede periode mag je ook zelf lessen inplannen.

Mag jij nu een middelbare school gaan kiezen? Kijk dan waar je zelf vrolijk van wordt. Ga naar verschillende informatieavonden en volg zeker een keer een proefles. Zo kom je er echt achter hoe een les op die school is en of dat bij jou past.

Wanneer je een school gekozen hebt, stel je dan open tijdens de ontmoetingsdag en klets met verschillende klasgenoten. Dat kan best spannend zijn, maar zo maak je het snelst nieuwe vrienden!

Klik hieronder en ontmoet onze leerlingen

Webshop Magister Portaal