Druk op ENTER om te zoeken of ESC om te sluiten

Ziekmelden en verlofaanvragen

Ziekmelden

Als je ziek bent en de hele dag niet naar school komt, dienen je ouders je ziek te melden vóór de eerste les. Dit kan op de volgende manier:

  • Via de Magister-app op de telefoon: kies in het menu ‘afwezigheid’, onderaan staat de knop ‘melden’. Dit wordt meteen in Magister zichtbaar.
    Let op: je ouders kunnen je via de Magister-app alleen voor de gehele dag afmelden. Een medische afspraak doorgeven kan dus niet via de app.

Mocht dit niet lukken, dan kunnen je ouders een mail sturen naar verzuim@strabrecht.nl. Vermeld hierbij de naam en klas.

 

Ziek op school

Als je tijdens de les ziek wordt, dien je je ziek te melden in het studiecentrum. We bellen je ouder(s)/verzorger(s) om te bespreken of je naar huis mag. Je mag de school niet verlaten zonder je ziek gemeld te hebben.

 

Geen deelname aan gym

Als je niet mee kunt gymmen, dienen je ouders dit uiterlijk de dag van tevoren te melden bij de teamcoördinator of teamleider. Je wordt tijdens de uren lichamelijke opvoeding op school verwacht. In overleg wordt besloten of je tijdens de les aan de kant zit of je je moet melden in het studiecentrum.

Kortdurend (medisch) verlof

Als je een (medische) afspraak hebt (bijvoorbeeld huisarts, tandarts, fysiotherapie) dienen je ouders je uiterlijk de dag van tevoren af te melden. Dit kan op de volgende manier:

  • Mailen naar verzuim@strabrecht.nl. Vermeld hierbij de naam, klas, om welke lesuren het gaat en de reden van het verzuim.

 

Bijzonder verlof

Je ouders kunnen bijzonder verlof (bijvoorbeeld voor een bruiloft, uitvaart, rijexamen of meeloopdag) aanvragen door tijdig te mailen naar de desbetreffende teamcoördinator:

Brugklas 1 mw. M. Janssen m.janssen@strabrecht.nl
Brugklas 2 dhr. M. Schurink m.schurink@strabrecht.nl
Mavo mw. S. van den Hoogen s.vandenhoogen@strabrecht.nl
Havo dhr. I. van Beek i.vanbeek@strabrecht.nl
Vwo dhr. M. Hendriks m.hendriks@strabrecht.nl

 

Webshop Magister Portaal