Druk op ENTER om te zoeken of ESC om te sluiten

Het gaat om jou!

Ons onderwijs

Het gaat om jou!

Bij ons op school leer je nieuwe dingen en vind je een plek waar je je snel thuis voelt. Je kunt worden wie je bent en je talenten ontdekken in ons eigentijdse onderwijs.

Ons docententeam is bijzonder en geeft veel van zichzelf, waardoor er op onze school mooie dingen gebeuren. Er kan en mag veel. Op het Strabrecht denken we altijd in kansen, omdat het gaat om onze leerlingen. Het gaat om jou!

Dit zijn onze drie pijlers die we heel belangrijk vinden:

Stel JOUW doelen

Je stelt jouw eigen leer- en ontwikkeldoelen. Bij ieder vak werk jij op jouw niveau en in jouw tempo. Voor een deel van de lestijd kun jij zelf kiezen welke les je wilt volgen of aan welk vak je wilt werken. Samen met jouw coach stel je jezelf de vraag:

Wat wil ik leren?

Eigenaar van JOUW leerproces

Jij bent eigenaar van wat je leert en doet op school. Eigenaarschap betekent je er verantwoordelijk voor voelen. Verantwoordelijk voor je leerdoelen, opdrachten, werkstukken en huiswerk. Samen met jouw coach stel je jezelf de vraag:

Hoe wil ik leren?

Maak JOUW keuzes

Bij ons op school krijg je veel vrijheid en ruimte om te kiezen. Je neemt zelf initiatief om te kiezen maar we helpen je wanneer nodig. Kies je vakken, opdrachten, een deel van je lesuren. Maak daarbij goede keuzes die bij jou passen. Samen met jouw coach stel je jezelf de vraag:

Welke keuzes passen bij mij?

Webshop Magister Portaal