Druk op ENTER om te zoeken of ESC om te sluiten

Praktische informatie

Laptop en boeken

Je krijgt van ons een laptop in bruikleen en we zorgen ervoor dat de boeken die jij nodig hebt er zijn. Sommige boeken en leermiddelen worden niet betaald door school. Bijvoorbeeld een atlas, leesboeken, rekenmachines of woordenboeken. Deze moet je zelf aanschaffen.

Schoolkantine

Gezond eten en drinken vinden we belangrijk. Daarom biedt onze schoolkantine altijd minstens één betere keuze aan. Zo wordt het voor jou wel heel makkelijk om lekker en gezond te eten. En als je dorst hebt kun je altijd je drinkfles vullen bij een van onze watertappunten.

Rapport

Je voortgang is door jou en je ouders op ieder moment online in te zien in Magister. In de eerste en tweede klas ontvang je aan einde van het jaar een rapport, op basis van de behaalde doelen.

Hoe lang duren de lessen?

Een les duurt bij ons 50 minuten. Op dinsdag zijn je lessen iets korter, namelijk: 40 minuten.

Regels

We verwachten dat je respectvol omgaat met andere leerlingen en de mensen die op onze school werken en dat je zuinig bent op ons mooie schoolgebouw. Natuurlijk spreekt dit voor zich, want alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat onze school superleuk is en blijft!

Vertrouwenspersonen

Als er iets is wat echt niet mag of kan (bijvoorbeeld pesten, agressie, geweld, discriminatie of (seksuele)intimidatie), dan zijn er op onze school vertrouwenspersonen bij wie je je verhaal kunt doen. We hopen natuurlijk dat dit nooit nodig is, maar weet dat ze er wel zijn!

Sportkleding

Voor de sportlessen heb je sportschoenen nodig: buitenschoenen voor de buitenlessen en speciale zaalschoenen (die geen strepen achterlaten op de vloer) voor de binnenlessen. Daarnaast heb je ook sportkleding nodig: een donkerblauw (zonder strepen of opdrukken) shirt met korte mouwen en een effen marineblauwe of zwarte sportbroek (ook zonder strepen of opdrukken). Een blauwe of zwarte legging in plaats van een sportbroek is ook toegestaan.

Bekijk ook:

Webshop Magister Portaal