Druk op ENTER om te zoeken of ESC om te sluiten

Brugklascoördinator

Mevrouw M. (Merel) Janssen

Hoi, ik ben mevrouw Janssen en ik geef Nederlands op het Strabrecht College. Daarnaast ben ik teamcoördinator en organiseer ik als brugklascoördinator allerlei activiteiten voor de brugklas.

Sfeer

Op het Strabrecht College hangt altijd een fijne sfeer. Je mag hier echt jezelf zijn. Iedereen op school staat voor je klaar: je coach, je docenten, het ondersteuningsteam en zelfs onze conciërges. Super fijn!

Hulp

Een teamcoördinator is na jouw coach de eerste persoon bij wie je terecht kunt. Als er ooit ruzies of pesterijen zijn help ik om dit op te lossen.

Activiteiten

Het kan best lastig zijn om een middelbare school uit te kiezen. Daarom organiseren we op het Strabrecht College allerlei activiteiten om jou een goed beeld te geven van onze school. Denk aan onze open dag, maar ook de Strabrecht Junior Academie en de infoavonden. Het belangrijkste is dat jij erachter komt of onze school bij jou past!

 

 

Hairbal

Als je eenmaal bij ons in de brugklas zit mag jij gaan stralen op ons Hairbal: een superleuk feest als afsluiting van je introductieperiode. Iedereen komt dan naar school met de mooiste en gekste kapsels. Er is zelfs ooit iemand met een Barbie in het haar verschenen op het Hairbal. Leuk toch?

Vragen

Het is niet de bedoeling dat je rond blijft lopen met een vraag. Je mag altijd bij me binnenlopen. De deur staat altijd open, ook digitaal. Heb je een vraag over de brugklas? Stuur me dan een mail via brugklas@strabrecht.nl.

Bekijk ook:
Webshop Magister Portaal