Druk op ENTER om te zoeken of ESC om te sluiten

Onze conciërges

 

Eric, Ruud en Jos

Ze staan elke ochtend aan de poort om even goedemorgen te zeggen. Heb je toffe nieuwe schoenen aan? Dan is de kans groot dat je je schooldag begint met een complimentje. Als je een keer je kluisje niet open krijgt of je band is lek dan helpen ze je graag. Ze doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij je op je gemak voelt en de sfeer fijn blijft.

Opgroeien

“De leerlingen op school zijn onze kinderen. Na een tijdje herken je alle gezichten en van de meesten ook de persoonlijkheden. We zien de leerlingen binnenkomen in de brugklas en weer naar buiten lopen met een diploma. We zien ze letterlijk opgroeien en volwassen worden. Ze beginnen zelf een mening te vormen, gaan daarover met ons in gesprek en stellen ons allerlei vragen. We staan altijd open voor een praatje, maar ook voor een grapje!”

Behulpzaam

Onze conciërges zijn er voor jou! Zij maken jouw brugklasfeest of het schoolgala mogelijk. Ze zijn als eerste op school en sluiten als laatste het gebouw weer af. Ze zijn technisch, behulpzaam en weet dat je ze kunt vertrouwen.

Bekijk ook:
Webshop Magister Portaal