Druk op ENTER om te zoeken of ESC om te sluiten

Docent Nederlands

 

Meneer B. (Bram) Jansen

Docent Nederlands en coach

Mijn school

Het Strabrecht College is al heel lang mijn school. Ik heb er veel mooie herinneringen aan, eerst als leerling en nu als docent Nederlands. Ik houd van de persoonlijke en de fijne sfeer.

Happy

Op onze school stippel je je eigen leerroute uit. Jij staat hier zelf aan het stuur. Het is een ontwikkeling die je ook in de maatschappij ziet. Omdat je zelf je keuzes kunt maken, ben je gemotiveerder en voel je je actief. Dit is de basis van jouw succes op een school waar jij je happy voelt.

Twee jaar in de brugklas

Onze school is perfect voor leerlingen die wat meer initiatief nemen of willen gaan nemen. Als je dat in het begin spannend vindt, dan word je daarbij geholpen.We zijn een afspiegeling van wat in de maatschappij van je wordt verwacht. Dat leer je hier al in de tweejarige brugperiode. Je maakt hier opdrachten en toetsen en je maakt je eigen planning en keuzes.

Je eigen coach

Ik las laatst een interview met een 100-jarige. Hij zei dat de grootste verandering de komst van elektra was. Als je het mij zou vragen als ik 100 ben, dan zou ik de komst van het internet noemen. Vroeger had mijn pa in de boekenkast een encyclopedie, maar door deze wereldverandering kunnen we alles opzoeken op onze laptop. Dat is de reden dat wij op school anders omgaan met leerlingen. Jij zit aan het stuur! Je hoeft je hier niet in te houden als je wat meer begaafd bent of als je leren wat moeilijker vindt. Onze coaches begeleiden je ook daarin. De coachstructuur is top. Iedere leerling heeft een eigen coach die je geregeld ziet en kent. En het nieuwe leren, daar zijn we hier heel goed in.

Bekijk ook:
Webshop Magister Portaal