Druk op ENTER om te zoeken of ESC om te sluiten

Ontmoet Davy

Hoi! Ik ben Davy en ik zit in het tweede leerjaar van de havo. Ik vond het best spannend om naar een nieuwe school te gaan. In groep 8 was ik de oudste van de school en op het Strabrecht College was ik ineens weer de jongste. Dat was best even wennen. Ik leerde snel nieuwe docenten en leerlingen kennen. Daardoor voelde ik me snel thuis!

Lokalen

Het vinden van alle lokalen was in het begin best lastig. Gelukkig staan er overal pijlen op de grond die je de goede kant op wijzen. Daarnaast kun je andere leerlingen om hulp vragen en staan de conciërges altijd klaar om je de weg te wijzen.

Conciërges

De conciërges op school – Ruud, Eric, en Jos – zijn heel aardig. Vaak klets ik even met ze en maak ik een grapje. Jos kan soms wel eens streng zijn als je in de aula je rommel niet opruimt. Maar dat doet hij altijd met een knipoog.

Veilig

Op het Strabrecht krijg je de vrijheid om een deel van je lessen zelf in te plannen. Als je een bepaald vak al snapt kun je ervoor kiezen om meer lessen te volgen van een vak waar je juist moeite mee hebt. De leerlingen en docenten zijn aardig en willen je altijd helpen. Ik voel me veilig op school en ik kan helemaal mezelf zijn.

Tip

Mijn gouden tip: wees niet onzeker! Er zijn altijd leerlingen aan wie je hulp kunt vragen als je bijvoorbeeld de weg niet weet. Kunnen zij je niet helpen? Dan staan onze conciërges voor je klaar!

Webshop Magister Portaal