Druk op ENTER om te zoeken of ESC om te sluiten

Coach en docent Duits

Ontmoet mevrouw B. (Birgit) Reichrath-van Gerven

Het Strabrecht College is een plek waar ik als oud-leerling én als docent veel mooie momenten heb beleefd. Op onze school kun je samen met je klasgenoten, coach en docenten fijn werken. Dit doe je niet alleen in de klaslokalen, maar ook op de leerpleinen in ons mooie nieuwe gebouw. Zo spreek ik mijn coachleerlingen elke week op het leerplein en bespreken we de schoolweek. Op die manier leer je elkaar goed kennen en is er altijd iemand die met je meekijkt en helpt met onder andere het plannen.

Maak kennis met elkaar

De eerste weken staan in het teken van kennismaking. We hebben leuke introductiedagen waarbij je je klasgenoten, docenten én coach leert kennen. We gaan samen sporten, doen spelletjes en sluiten de introductieperiode af met een gezellig feest.

Thuis

Het Strabrecht College is een plek waar je je thuis voelt en waar je helemaal jezelf kunt zijn. Naast het volgen van de lessen zijn er nog heel veel andere leuke en leerzame dingen waar je aan deel kunt nemen om je talenten te ontdekken of te vergroten. Wie weet sta jij binnenkort wel te schitteren in onze schoolmusical of ga je mee op uitwisseling om in contact te komen met leerlingen uit onze buurlanden.

Leerling-Ouder-Coach gesprek

(LOC-gesprek)
Drie maal per jaar vinden onze LOC-gesprekken plaats. We bespreken hier de leerdoelen van een leerling en hoe het gaat.

Mijn tip

Bezoek onze open dag en ga af op je gevoel. Begint het daarna bij jou te kriebelen en zie je jezelf al helemaal rondlopen in de gangen op weg naar de les? Dan kan het zomaar eens zijn dat jij jouw school gevonden hebt!

Webshop Magister Portaal