Druk op ENTER om te zoeken of ESC om te sluiten

Wist je dat?

Een aantal feitjes op een rij!

 

Laptop

Je krijgt van ons gratis een laptop in bruikleen. In de brugklas werk je voor veel vakken in een digitale leeromgeving die je via je eigen laptop kunt gebruiken. Voor sommige vakken gebruik je gewoon een boek. Om je te helpen met de planning van je werk zetten we ICT-middelen in. Dat helpt je om de leerdoelen en -activiteiten te organiseren en te structureren. Hierdoor hebben leerlingen, ouders, coach en docent een goed inzicht in de voortgang.

Schoolgebouw

Ons schoolgebouw is speciaal ontworpen, zodat het past bij hoe jij het beste leert! Naast klaslokalen zijn er verschillende leerpleinen en hebben we spreekkamers waarin je rustig kunt werken wanneer je dat fijn vindt. In de aula vind je onze schoolkantine met de lekkerste verse broodjes en is er een watertappunt zodat je makkelijk je drinkfles kunt vullen.

Kluisje

Je krijgt een eigen kluisje op school om je spullen in op te bergen. Je kunt dit kluisje open maken met je schoolpasje. Superhandig voor je jas, gymtas en lunchbox!

Klassenvertegenwoordiger

Elke klas heeft een eigen klassenvertegenwoordiger. We vinden het belangrijk dat je als leerling iets te zeggen hebt over jouw school. Als klassenvertegenwoordiger mag je daarom meedenken over hoe het onderwijs op het Strabrecht College eruit ziet. Een deel van deze klassenvertegenwoordigers vormen samen ook de leerlingenraad.

Onze aula

Wat vinden we belangrijk?

  • We hebben aandacht en zorg voor elkaar en de mensen om ons heen. Je wordt hier op school écht gezien doordat we veel ruimte hebben voor persoonlijke aandacht.
  • We werken veel samen en zijn altijd op zoek naar de verbinding met elkaar.
  • We gebruiken al onze creativiteit en inspiratie om lessen te geven die bij jou passen. Jij krijgt van ons zoveel mogelijk kansen om je talenten te ontdekken en te ontwikkelen!
  • We maken van school een feestje! Fouten maken mag en successen zijn er om te vieren.

Bekijk ook:

Webshop Magister Portaal